Vores telefonnummer.

8755 9900

Vinoble er en landsdækkende kæde bestående af 28 af Danmarks bedste vinhandlere i samarbejde med Østjysk Vinforsyning. Den første butik så dagens lys i 1993. Siden er det gået støt fremad.

Konceptet bygger dels på en høj grad af service samt en kompetent og personlig rådgivning, uanset om du er vinekspert eller nybegynder, og dels på et af Danmarks største og mest spændende vinsortimenter, omfattende vine fra hele verden.

Når vi er så mange vinhandlere, der samarbejder, er vi i stand til at købe store mængder, til de billigste priser, direkte hos de allerbedste producenter. Vi er meget kræsne i udvælgelsen af vinene, således at du er sikret en oplevelse hver gang du åbner en flaske fra VINOBLE.

Vore indkøbere er konstant på farten, for såvel at fastholde gode relationer med de producenter vi har arbejdet med i mange år, som for at finde nye interessante vine og producenter.

Høj kvalitet er hos os ikke lig med høje priser. Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde alt lige fra de gode dagligvine, til nogle af verdens mest anerkendte "kultvine".

Derudover tilbyder vi et stort sortiment i spiritus samt en række specialiteter.

Gaver - udbringning
Vi er specialister i gaver og gavepakninger, som bringes ud i hele landet samme dag.

VINOBLE Vinklub
Medlemskabet af VINOBLE Vinklub er gratis og kan tegnes hos din lokale vinhandler eller her på siden. Medlemskabet giver mange fordele. 


VINOBLE - erhverv
Vi har arbejdet hårdt på, at blive erhvervsvirksomhedernes foretrukne partner, og har i dag en imponerende kundeportefølje. Vi kan enten servicere din virksomhed lokalt, med udgangspunkt i den enkelte butik eller via vores landsdækkende salgsstyrke, som, i samarbejde med butikkerne, altid er klar til at hjælpe, uanset om det er indviklede gaveleverancer, gode tilbud, smagninger, personalearrangementer, vinrejser eller andet.

Kontakt os - og hør mere.
 

Hovedmenu

Besøg vores online shop

I vores online shop www.vinoble.dk , finder du masser af gode tilbud på vin & spiritus!

Besøg den her (åbner nyt vindue).

Læs vores online vinavis

Se vores seneste vinavis med masser af gode tilbud!

Læs den online her (åbner nyt vindue).